Don’t Miss a Recipe!

Don’t Miss a Recipe! Subscribe to receive new posts delivered directly to your inbox:

Dec 18
65

VOTE NOW: Best of 2017 Reader’s Choice Awards!

2017 Reader's Choice Voting c

It’s that time of year again! That time of year when I ask my wonderful readers (hey, that’s YOU!) to vote on your favorite Emily Bites recipes from the past year. This voting is my favorite tradition on my blog because I love tallying it up, reading your comments and discovering which recipes you loved best. I am always nervous that no one will vote, so every time a set of votes comes in I immediately drop whatever I’m doing to go see which recipes you loved most. I get excited like I’m opening a gift (seriously, your votes are like gifts to me). Once the votes are in, I always close out the year with a “Best of” post featuring all the winning recipes. Not only does this help my current readers discover new favorites, but as new potential readers discover my site in the new year it directs them toward my most popular recipes so they know where to start!

If you’d like to check out the past winners (you should, many of these are still my most popular recipes!), check them out here: 2016 Winners, 2015 Winners, 2014 Winners, 2013 Winners, 2012 Winners and 2011 Winners.

On Christmas Eve this year I will have been blogging for SEVEN years! It has become such a huge part of my life that I almost can’t believe there was ever a time before Emily Bites. What started as just a fun hobby transformed throughout the years into my passion project and my dream job. It could never be what it is today without readers like you, cooking along with me, reading my posts and sharing my site with friends. I can’t even express how much it means to me that you’re here, allowing me to do what I love more than anything. THANK YOU. Thank you for cooking my recipes and sharing photos of them on Instagram. Thank you for watching my recipe videos and sharing them on Facebook. Thank you for sharing your stories with me through comments and emails, letting me know that you/your kids/your picky husband loved the recipe and telling me about your weight loss journey success. I appreciate you all so much and I want you to know how much you motivate and inspire me. Your comments, emails, social shares and your continued support means the world to me and always brings a smile to my face. Thank you!

Like I said, I always get nervous no one will vote, so if you are on the fence – please do! I know it takes a few minutes but it’s an awesome thing to do and it means a lot to me. Without further ado, it’s time to ask you to choose your favorite recipes from the past year. I can’t wait to see what you pick!

Here’s how the voting will work: There are 10 categories. To vote, leave a comment below with the numbers 1-10 and next to each number fill in the letter corresponding to your choice for the winner for that category. I realize that not everyone will have made a recipe from every single category, so feel free to vote for whichever recipe looks best to you, or if you’d rather leave some categories blank that works too. There are no firm rules here! Here’s what a sample vote should look like (I chose the letters arbitrarily):

  1. A
  2. C
  3. E
  4. B

(etc)

And the nominees are…

  1. Best Breakfast Recipe

    a) Sausage Apple Cheddar Frittata
    b) Oatmeal Raisin Baked Oatmeal Singles
    c) Ham and Cheese Egg Cups
    d) Smoked Sausage Chilaquiles
    e) Strawberry Avocado Toast Flats
    f) Turkey Sausage and Cheddar Omelet
    g) Berry French Toast Muffins
    h) Banana Bread
    i) Bacon Egg and Cheese Breakfast Pastries
    j) Raspberry Peach Baked Oatmeal Singles

  1. Best Salad Recipe

    a) Strawberry Steak Salad
    b) Avocado BLT Pasta Salad
    c) Asian Sesame Chicken Salad
    d) Pepperoni Pizza Salad with Tomato Vinaigrette
    e) Honey Mint Citrus Salad
    f) Strawberry Quinoa Salad
    g) Southwest Steak Salad with Avocado Lime Dressing

  1. Best Handheld (sandwiches, wraps, tacos and more)

    a) Open Faced Greek Steak Sandwiches
    b) Buffalo Chicken Tacos
    c) Apple Cheddar Turkey Wrap
    d) Taco Puff Pockets
    e) Greek Chicken Tacos
    f) Barbecue Chicken Bacon Wrap
    g) Cheesy BLT Crostini

  1. Best Muffin Tin Meal

    a) Pizza Meatloaf Muffins
    b) Chili Wonton Cups
    c) Pizza Wonton Cups

  1. Best Chicken Recipe

    a) Baked Chicken Tenders
    b) Buffalo Chicken Dip
    c) Fiesta Stuffed Chicken
    d) Easy Chicken Quesadillas
    e) Bruschetta Topped Balsamic Chicken
    f) Buffalo Chicken Stuffed Sweet Potatoes

  1. Best One-Pot Meal

    a) Lemon Chicken Orzo with Tomatoes and Asparagus
    b) Thai Turkey with Carrot Noodles
    c) Mexican Chicken Cauliflower Rice Skillet
    d) Chicken Pot Pasta
    e) Beef Taco Soup
    f) Chicken Pesto Parmesan Pasta Skillet
    g) White Chicken Chili
    h) Rustic Sausage and Potato Skillet

  1. Best Casserole Recipe

    a) Meat and Potatoes Bake
    b) Bubble Up Chicken Alfredo Bake
    c) Italian Wedding Pasta Skillet
    d) Pizza Lasagna Roll-Ups
    e) Sausage Ricotta Pasta Skillet
    f) Cottage Pie
    g) Bubble Up Lasagna Bake

  1. Best Pizza

    a) Taco Flatbread
    b) Pear Prosciutto Pizza
    c) Pepperoni and Sausage Pizzadillas
    d) BLT Flatbread

  1. Best Side Dish

    a) Roasted Delicata Squash
    b) Hummus Veggie Tots
    c) Lemon Sesame Snow Peas
    d) Roasted Fingerling Potatoes

  1. Best Dessert

    a) Pumpkin Pie Bites
    b) Strawberry Cheese Grahams
    c) Cranberry Brie Bites
    d) Blueberry Cheesecake Rolls
    e) Fruit Pizza Flats
    f) Apple Cinnamon Cheesecake Cups

Thank you so much in advance for casting your vote! You’re the best :).

   
Yum

65 Responses to “VOTE NOW: Best of 2017 Reader’s Choice Awards!”

  1. #
    1
    Donna Hart — December 18, 2017 @ 11:34 am

    1. E
    2 A
    3. E
    5. E
    6. A
    7. E
    8. B
    9. C
    10. F
    Some of these were a difficult choice

  2. #
    2
    Cecilia — December 18, 2017 @ 11:39 am

    1–C
    2–C
    3–G
    4–B
    5–C
    6–C
    7–C
    8–D
    9–C
    10-A

  3. #
    3
    Cecilia — December 18, 2017 @ 11:39 am

    Great choices; Merry Christmas & Happy New Year!

  4. #
    4
    Jan — December 18, 2017 @ 11:45 am

    1) C
    2)B
    3)D
    4)C
    5)E
    6)A
    7)C
    8)D
    9)A
    10)A
    Thank you for the awesome year of recipes and all your hard work!

  5. #
    5
    Roberta — December 18, 2017 @ 11:50 am

    1. I
    2. G
    3. D
    4. C
    5. D
    6. E
    7. G
    8. A
    9. D
    10. A

  6. #
    6
    Cindy — December 18, 2017 @ 12:05 pm

    1. C
    2. B
    3. E
    4. A
    5. A
    6. F
    7. B
    8. A
    9. A
    10. A

  7. #
    7
    Fionna — December 18, 2017 @ 12:34 pm

    1. A
    2. G
    3. C
    4. C
    5. C
    6. E
    7. G
    8. C
    9. D
    10. A

  8. #
    8
    Wendy — December 18, 2017 @ 1:36 pm

    1 – C
    3 – C
    5 – D
    6 – G
    10 – A

  9. #
    9
    Linda — December 18, 2017 @ 2:00 pm

    1. G
    2. F
    3. D
    4. C
    5. C
    6. C
    7. D
    8. B
    9. D
    10. F

  10. #
    10
    Claire — December 18, 2017 @ 2:01 pm

    Hard to choose in some categories!
    1. B
    2. C
    3. B
    4. C
    5. A
    6. G
    7. A
    8. C
    9. D
    10. A

  11. #
    11
    Kris — December 18, 2017 @ 2:22 pm

    1. I
    2. B
    3. D
    4. C
    5. B
    6. C
    7. B
    8. C
    9. B
    10. A

  12. #
    12
    Sherry — December 18, 2017 @ 6:07 pm

    1 i
    2 c
    3 a
    4 a
    5 c
    6 f
    7 d
    8 a
    9 d
    10 d

  13. #
    13
    Katy — December 18, 2017 @ 8:27 pm

    1) I
    2) f
    3) f
    4) a
    5) e
    6) a
    7) d
    8) a
    9) d
    10) b

  14. #
    14
    Kristen — December 18, 2017 @ 9:18 pm

    1. G
    2. C
    3. E
    4. A
    5. E
    6. A
    7. E
    8. B
    9. D
    10. E

  15. #
    15
    Debbie — December 18, 2017 @ 10:04 pm

    1 B
    2 B
    3 C
    4 A
    5 D
    6 G
    7 D
    8 B
    9 A
    10 F

    Thank you for all these delightful recipes – I have shared your blog with many of my WW friends & also non-dieting Friends!!

  16. #
    16
    Ellie — December 18, 2017 @ 11:09 pm

    1. A
    2. B
    3. C
    4. B
    5. E
    6. A
    7. B
    8. B
    9. A
    10. A

  17. #
    17
    Sarah — December 19, 2017 @ 8:13 am

    1. F
    2. C
    3. E
    4. C
    5. E
    6. H
    7. F
    8. A
    9. D
    10. A

  18. #
    18
    Karen — December 19, 2017 @ 8:28 am

    6. D
    7. B
    8. C
    10. A

    I have shared this site with SO many people. Thank you so much for ALL the great recipes!!! We have and will continue to enjoy them.

  19. #
    19
    Kimberly — December 19, 2017 @ 8:43 am

    1. J
    2. A
    3. C
    4. C
    5. C
    6. H
    7. B
    8. D
    9. A
    10. D

  20. #
    20
    Whitney Murphy — December 19, 2017 @ 8:43 am

    1) C
    2) C
    3) D
    4) C
    5) C
    6) H
    7)
    8)
    9) A
    10)

  21. #
    21
    Kathi — December 19, 2017 @ 8:46 am

    1. A
    2. C
    3. C
    4. C
    5. A!!!!!!! x 20
    6. A!!!!!!! x 20
    7. C
    8. B
    9. D
    10. A

  22. #
    22
    Lucy — December 19, 2017 @ 8:53 am

    1. I
    2. B
    3. C
    4. B
    5. A
    6. D
    7. D
    8. C
    9. D
    10. C
    Thanks for helping me with my meals :-)!

  23. #
    23
    Rebecca Vyzourek — December 19, 2017 @ 9:03 am

    1-a
    2-c
    3-f
    4-a
    5-a
    6-d
    7-g
    8-c
    9-d
    10-b

  24. #
    24
    Lori S — December 19, 2017 @ 9:03 am

    1. B
    2. A
    3. G
    4. A
    5. F
    6. C
    7. B
    8. D
    9. D
    10. A

    I can’t begin to tell you what EMILYBITES has meant to me and my family since I joined WW in Feb 2017! I credit my success to you because without all your delicious recipes, I never would’ve been able to get my entire family to adapt to a new way of healthier eating! I consider your “blog” the single most important ingredient in my daily food plan. I’ve told countless others about it, both WW and non-WW related. I wish next year you would have a category for just soups! It was grossly unfair to have to choose between Mexican Chicken Rice Cauliflower Skillet and Beef Taco Soup! 🙂 Thank you a million times over for your time, effort and recipes!!!!!

  25. #
    25
    E.D.Betts — December 19, 2017 @ 9:18 am

    1 – C
    2 – F
    3 – C

  26. #
    26
    Alisha — December 19, 2017 @ 9:25 am

    1. B
    2. G
    3. D
    4. A
    5. C
    6. H
    7. G
    8. A
    9. D
    10. F

  27. #
    27
    Jodie Weintraub — December 19, 2017 @ 9:33 am

    1. D
    2. C
    3. D
    4. A
    5. E
    6. A
    7. G
    8. A
    9. D
    10. A

  28. #
    28
    Kathy — December 19, 2017 @ 9:58 am

    1-2-3-4B 5A 6A 7F 8- 9A 10-

  29. #
    29
    Becca — December 19, 2017 @ 9:59 am

    1. H
    2. G
    3. F
    4. A
    5. F
    6. E
    7. G
    8. A
    9. A
    10. F
    Very hard decision in some categories!

  30. #
    30
    Becca — December 19, 2017 @ 10:30 am

    It’s been another good year for you, Emily!
    1. I
    2. B
    3. B
    4. B
    5. B
    6. G
    7. E
    8. C
    9. A
    10. A

  31. #
    31
    sue — December 19, 2017 @ 10:52 am

    1=A
    2=C
    3=C
    4=A
    5=A
    6=H
    7=A
    8=D
    9=D
    10=F
    very hard choices merry Christmas from the uk

  32. #
    32
    Jen — December 19, 2017 @ 11:18 am

    And the nominees are…

    1. C
    2. G
    3. E
    4. A
    5. A
    6. H!!!!!!
    7. A!!!
    8. C
    9. D
    10. F

  33. #
    33
    Cyndy — December 19, 2017 @ 11:56 am

    Hi, Emily,
    In looking over your recipes, I see that you include the old Smart Points values whenever possible. Thank you for doing that! You are the only blogger doing that, and I have had to go back to Smart Points because Freestyle gave me too much freedom!

  34. #
    34
    Sarah — December 19, 2017 @ 12:22 pm

    1. j
    2. c
    3. e
    4. c
    5. d
    6. b
    7. b
    8. c
    9. d
    10. c

    Easy Chicken Quesadillas were a game changer for me – I am obsessed with flatout quesadillas now!

  35. #
    35
    Maegan Dockery — December 19, 2017 @ 12:35 pm

    1. F
    2. F
    3. C
    4. C
    5. C
    6. G
    7. B
    8. A
    9. D
    10. A

    Thank you so much for your wonderful recipes and for helping make it so easy to stay on track with our weight loss goals while still eating delicious food. And thank you for keeping the PointsPlus values on all of your recipes! FreeStyle looks awesome and I am tempted to try it soon, but while still doing PP, I am super grateful to you for keeping those values there for us. 🙂

  36. #
    36
    Robyn — December 19, 2017 @ 1:43 pm

    1 -B
    4 – C
    5 – A

    Love all the cup recipes.

  37. #
    37
    Sarah — December 19, 2017 @ 1:46 pm

    1. C
    2. D
    3. F
    4. C
    5. B
    6. D
    7. D
    8. C
    9. D
    10. E

  38. #
    38
    Jeanny Jakobsen — December 19, 2017 @ 1:48 pm

    1.C
    2. F
    3. G
    4. A
    5. D
    6. F
    7. B
    8. D
    9. D
    10. A

    Thank you for all of your fabulous recipes! With diabetics and picky eaters in the family I can always find something on your blog to make everyone happy.

  39. #
    39
    David — December 19, 2017 @ 3:51 pm

    1. A
    2. C
    3. D
    4. A
    5. D
    6. H
    7. B
    8. A
    9. D
    10. A

  40. #
    40
    Claire — December 19, 2017 @ 4:21 pm

    1 I
    2 G
    3 B
    4 B
    5 E
    6 A
    7 D
    8 A
    9 D
    10 C

  41. #
    41
    chris — December 19, 2017 @ 4:33 pm

    1. A
    2. B
    3. B
    4. C
    5. A
    6. G
    7. B
    8. D
    9. A
    10. A

  42. #
    42
    genine — December 19, 2017 @ 5:26 pm

    1.D
    2.B
    3.G
    4.B
    5.E
    6.C
    7.G
    8.A
    9.D
    10.A
    I enjoy making your recipes!! helps so much to not have to figure out the points, thank you!!

  43. #
    43
    Erin — December 19, 2017 @ 6:31 pm

    1.A
    2.A
    3.C
    4.C
    5.D
    6.G
    7.C
    8.D
    9.A
    10.F

  44. #
    44
    Cheryl — December 19, 2017 @ 6:40 pm

    1. j
    2.b
    3.c
    4.b
    5.??
    6.h
    7. a,f,b too hard to pick one – I like all of these
    8.?
    9.d
    10. d

  45. #
    45
    Krista — December 19, 2017 @ 7:41 pm

    1) A
    2) C
    3) F
    6)H
    7)B
    8) A
    9)D

  46. #
    46
    TMCC — December 19, 2017 @ 8:12 pm

    1. f
    2. g
    3. d
    4. b
    5. a
    6. d
    7.g
    8.c
    9.d
    10.e

  47. #
    47
    Nancy Elkthunder — December 20, 2017 @ 6:01 am

    2-A
    3-C
    4-C

  48. #
    48
    Rachel — December 20, 2017 @ 8:53 am

    1. c
    2. a
    4. b
    5. c
    6. b
    7. b
    9. d
    10. d
    Thanks for doing this, now I want to go back and try to some of the recipes I haven’t yet!

  49. #
    49
    Fran Harrington — December 20, 2017 @ 10:03 am

    1. I
    2. B
    3. F
    4. C
    5. D
    6. F
    7. B
    8. A
    9. B
    10. E
    I love your blog and your recipes! Thank you! Merry Merry and Happy New Year!!

  50. #
    50
    Sarah — December 20, 2017 @ 3:01 pm

    1. G
    2. C
    3. D
    4. C
    5. B
    6. A
    7. B & G I can’t pick!!
    8. C
    9. D
    10. B

  51. #
    51
    Whitney — December 20, 2017 @ 3:06 pm

    1. e
    2. g
    3. d
    4. c
    5. f
    6. a
    7. f
    8. a
    9. d
    10. b

  52. #
    52
    LB — December 20, 2017 @ 4:14 pm

    1 i
    2 d
    3 d
    4 c
    5 d
    6 d
    7 a
    8 b
    9 d
    10 a

  53. #
    53
    Cheri — December 20, 2017 @ 4:21 pm

    1. G
    2. A
    3. C
    4. A
    5. D
    6. H
    7. B
    8. D
    9. B
    10. C

  54. #
    54
    Christina — December 20, 2017 @ 10:33 pm

    Best salad: avocado BLT Pasta salad! LOVE it!
    3-B
    6-B
    Best casserole: bubble up chicken Alfredo. One of my go-to faves!
    This site is my favorite. I open it every week when I sit down to make a weekly menu. Thank you so much for everything you do!

  55. #
    55
    Janelle — December 21, 2017 @ 8:28 am

    1. B
    2. G
    3. C
    4. B
    5. C
    6. A
    7. C
    8. A
    9. D
    10. A

  56. #
    56
    Kim — December 21, 2017 @ 12:24 pm

    1. I
    2. D
    3. D
    4. C
    5. D
    6. D
    7. G
    8. A
    9. D
    10. D

  57. #
    57
    Stephanie — December 21, 2017 @ 2:22 pm

    1. I
    2. B
    3. F
    4. —
    5. B
    6. D
    7. C
    8. C
    9. C
    10. B

  58. #
    58
    shari — December 22, 2017 @ 5:05 pm

    i love this…i get to see all the recipes i missed throughout the year!

    1. i
    2. g
    3. b
    4. b
    5. e
    6. g
    7. a
    8. a
    9. b
    10. f

  59. #
    59
    Kathy W — December 23, 2017 @ 9:29 am

    2 C
    3 C
    6 A

    The best recipe of the year for us is the Apple Cheddar Turkey Wraps. Love the dressing with the cabbage and apples on this. We also enjoy the Lemon chicken Orzo with tomatoes & asparagus. My husband likes the leftovers as a cold salad the next day. Thanks for your blog and the dietary inspiration!!

  60. #
    60
    Madeline Snyder — December 23, 2017 @ 11:33 pm

    1. F
    2. A
    3. E
    4. C
    5. E
    6. G
    7. G
    8. B
    9. C
    10. C

  61. #
    61
    Denise — December 24, 2017 @ 7:56 pm

    1.b
    2.
    3.d
    4.c
    5.a
    6.h
    7.d
    8.c
    9.d
    10.d

  62. #
    62
    Kellie — December 25, 2017 @ 8:26 pm

    1. A
    2. G
    3. B
    4. A
    5. C
    6. G
    7. G
    8. C
    9. A
    10. F

  63. #
    63
    Rachel — December 25, 2017 @ 10:47 pm

    1. I
    2. B
    3. D
    4. C
    5. F
    6. C
    7. D
    8. A
    9. B
    10. A

  64. #
    64
    Carol B — December 27, 2017 @ 10:09 am

    1. A
    2. A
    3. G
    4. A
    5. D
    6. D
    7. A
    8. D
    9. A
    10. E

  65. #
    65
    Leslie Stowe Sauceda — December 29, 2017 @ 1:54 pm

    1. F
    2. B
    3. D
    4. C
    5. E
    6. H
    7. D
    8. D
    9. D
    0. F

Leave a Comment